Beurslocatie Utrecht

Central Studios 

beurslocatie Utrecht | centraal gelegen | vrij parkeren

meerdere koppelbare zalen tot 2.200 m² beursvloer
Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vindt u in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op 5 minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Wij bieden uw beursbezoekers vrij parkeren.

Central Studios Utrecht biedt meerdere zalen met vele facilitaire mogelijkheden voor de realisatie van uw zakelijke beurs. Een paar of juist heel veel exposanten? Kleine of grote aantallen bezoekers ? Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie klaar om uw ideeën te verwezenlijken. Uw doelgroep en de doelstellingen voor uw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij u een succesvolle beurs of expositie.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. U kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.