Congreslocatie Utrecht

Central Studios Utrecht Evenementenlocatie

midden in het land | nabij NS station |  ruime parkeergelegenheid

centrale ligging en uitstekend bereikbaar
De geografische ligging is belangrijk bij de keuze van een locatie. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten bij Central Studios Utrecht. Central Studios Utrecht biedt uw gasten maar liefst 600 parkeerplekken. Verdere uitbreiding is daarbij nog mogelijk. Parkeren is bij Central Studios Utrecht kosteloos en bij grote aantallen auto’s zorgen wij voor verkeersregelaars en parkeerbegeleiding.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar. Onze locatie ligt op ca. vijf minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stopt er op Station Utrecht Zuilen vier keer per uur een trein. De aankomst- en vertrekhaltes van de stadsbusdienst lijn 25 vindt u recht voor onze hoofdingang. Het is ook mogelijk om shuttlevervoer van en naar het Centraal Station Utrecht in te zetten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. U kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier. Wij denken graag met u mee.