Evenementenlocatie Utrecht

Central Studios Utrecht Evenementenlocatie

centraal gelegen | uitstekend bereikbaar | vrij parkeren

Meerdere zalen en creatief team
Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vind u in het hart van Nederland, niet ver van de  A2 en op 4 minuten loopafstand van NS Station Zuilen.  

Van productpresentaties, congressen, beurzen, diners en personeelsfeesten tot complete theatershows. Central Studios biedt meerdere zalen met vele facilitaire mogelijkheden voor de realisatie van spraakmakende evenementen. Kleine of grote gezelschappen? Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie klaar om uw ideeën te verwezenlijken. Uw doelgroep en de doelstellingen voor uw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij u een succesvol evenement.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. U kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.