Evenementenlocatie Utrecht

Uw personeelsfeest in Central Studios Utrecht 

organisatieondersteuning | centraal gelegen | uitstekende verzorging

Bijzonder personeelsfeest
Ben je bezig met het organiseren van een personeelsfeest? Is het organiseren van een evenement niet je dagelijkse werk?  Wij ondersteunen je graag en gaan in gesprek om de doelstelling(en) voor je personeelsfeest te bespreken. Je kunt bij ons terecht voor advies of totaalorganisatie van je evenement. Bij de huur van onze zalen is het eventmanagement op de dag van het evenement in alle gevallen inbegrepen. Dat scheelt je een hoop werk en je kunt zelf lekker van het evenement genieten!

Central Studios biedt vele mogelijkheden voor de realisatie van het FEEST VAN HET JAAR! Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie voor je klaar om je ideeën te verwezenlijken en je te ondersteunen. Met uitstekende bands en DJ’s, bijzonder rand-entertainment, culinaire hoogstandjes en een flinke dosis enthousiasme zorgen wij dat je collega’s een personeelsfeest krijgen dat ze niet snel zullen vergeten! Zie ook concepten

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie?
Voor vragen kun je Hanneke, Johan en Jack tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. Je kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.