Evenementenlocatie Utrecht

Uw productpresentatie in Central Studios Utrecht?

koppelbare zalen | 2.200 m² vloeroppervlak | vrij parkeren

productpresentaties
Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een productpresentatie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vindt u in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op 5 minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Wij bieden vrije parkeergelegenheid voor 700 auto’s.

Central Studios Utrecht beschikt over meerdere (koppelbare) zalen met vele facilitaire mogelijkheden. Wij realiseren een spraakmakende productpresentatie voor u. Wilt u een intieme presentatie voor een select gezelschap? Of introduceert u een nieuw model auto? Spectaculaire visuele productpresentaties? Alles is mogelijk bij evenementenlocatie Central Studios Utrecht. Studio 1 (black box ruim 1.000 m²), Studio 2 (met mega kroonluchter en theaterwand) en Studio 3 (geschikt voor kleinere gezelschappen) zijn hiervoor multifunctioneel te gebruiken. Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie klaar om uw ideeën te verwezenlijken. Uw doelgroep en de doelstellingen voor uw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij u een succesvolle productpresentatie.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. U kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.