Beurslocatie Utrecht

Central Studios 

beurslocatie Utrecht | centraal gelegen | vrij parkeren

Meerdere koppelbare zalen tot 2.200 m² beursvloer

Op zoek naar een veelzijdige beurslocatie voor een zakelijke beurs of expositie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met beurslocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vind je in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op vijf minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Wij bieden jouw beursbezoekers vrij parkeren.

Central Studios Utrecht biedt meerdere zalen met vele facilitaire mogelijkheden voor jouw zakelijke beurs. Een paar of juist heel veel exposanten? Kleine of grote aantallen bezoekers? Er staat een ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie klaar om jouw ideeën te verwezenlijken! Jullie doelgroep en de doelstellingen voor het evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze ervaren team, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij je een succesvolle beurs of expositie!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar tijdens kantooruren en zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 244 70 40. Je kan ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

DutchEnglish