Congreslocatie Utrecht

Central Studios Utrecht Evenementenlocatie

centraal gelegen | uitstekend bereikbaar | vrij parkeren

plenaire zalen en sub-ruimtes
Evenementenlocatie Central Studios Utrecht vindt u in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op 4 minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Onze locatie beschikt over 3 grote koppelbare zalen met een totaaloppervlak van 2.200 m². Dit vloeroppervlak kunnen wij indien gewenst nog uitbreiden. Buiten de zalen voor plenaire bijeenkomsten beschikt Central Studios Utrecht over sub zalen die naar gewenste groepsgrootte ingericht kunnen worden voor subsessies of workshops. Daarbij staat er voor u een multidisciplinair en ervaren team met een oprechte passie in evenementenorganisatie klaar om uw een creatieve invulling te geven aan uw congres en/of workshops.  Uw doelgroep en de doelstellingen voor uw evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht staan wij garant voor een succesvolle bijeenkomst.

culinaire invulling en audiovisuele toepassingen
Op zoek naar een veelzijdige locatie als congreslocatie? Een locatie met niet alleen veel facilitaire en smaakvolle culinaire mogelijkheden? Een locatie met een gedegen team dat u ondersteund en begeleid? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vind u in het hart van Nederland, niet ver van de  A2 en op 4 minuten loopafstand van NS Station Zuilen. 

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wilt u meer informatie?
Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 030 – 244 7040. U kunt ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

DutchEnglish