Congreslocatie Utrecht

Central Studios Utrecht Evenementenlocatie

congreszalen | organisatorische ondersteuning | vrij parkeren

Zalen en mogelijkheden
Congreslocatie Central Studios Utrecht vind je in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op vijf minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Wij organiseren productpresentaties, congressen, exposities en kleine tot middelgrote beurzen. Onze locatie beschikt over 3 koppelbare congreszalen met een totaaloppervlak van 2.200 m². Dit vloeroppervlak kunnen wij indien gewenst nog uitbreiden. Studio 1 biedt ruimte aan een congres tot 1.200 bezoekers. Studio 2 heeft een capaciteit tot ca. 800 gasten voor een plenaire bijeenkomst. Ook voor kleinere congressen en bijeenkomsten biedt Central Studios Utrecht vele mogelijkheden. Er staat voor je ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie klaar om jullie bijeenkomsten te organiseren en faciliteren. Door onze creativiteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij je een succesvolle bijeenkomst!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar tijdens kantooruren en zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 244 70 40. Je kan ook mailen naar
info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier. Wij denken graag met u mee voor een optimale inzet van onze congreszalen.

DutchEnglish