Covid-19

Wij houden nauwlettend in de gaten hoe de Covid-19 pandemie zich ontwikkelt. Daarbij volgen wij ten alle tijden de regelgeving en maatregelen van het RIVM op. Deze maatregelen veranderen nog wel eens aan de hand van het aantal besmettingen. Kijk daarom altijd op de site van het RIVM voor de laatste ontwikkelingen.

Protocol zakelijke bijeenkomsten

EventPlatform heeft een protocol voor zakelijke bijeenkomsten uitgewerkt. Dit protocol bevat richtlijnen voor opdrachtgevers, organisatoren, accommodaties, toeleveranciers en bezoekers van zakelijke bijeenkomsten in verband met COVID-19 gebaseerd op het advies van het RIVM. Wij werken ten alle tijden volgens deze richtlijnen, samen met die van het RIVM, en verwachten dit ook van de bedrijven waarmee wij samenwerken.

Verbinding

Juist nu, in de tijd van thuiswerken en zoveel mogelijk sociale contacten vermijden, heeft de mens meer behoefte aan verbinding. Central Studios presenteert in samenwerking met ForLive de eerste interactieve hybride studio van Nederland. Ongeacht de geldende maatregelen in Nederland is het mogelijk om een event voor tot wel 1.000 personen te organiseren, dankzij de online oplossingen!

Beschikbaarheid

De Hybride Interactieve Studio is te reserveren van 1 september 2020 tot en met medio maart 2021. Vraag hieronder direct een offerte aan of neem gerust contact op met Central Studios of For Live via onderstaande contactgegevens. Central Studios info@centralstudios.nl | 030 244 70 40 For Live ruud@forlive.eu | 033 432 1808

Vraag direct een offerte aan!

Laat ons weten wat je wensen zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
DutchEnglish