Oops...
No slides found, please add at least one Slide Template to the choosen language.

Evenementenlocatie Utrecht

Central Studios Utrecht Evenementenlocatie

centraal gelegen | goed bereikbaar | vrij parkeren

Meerdere zalen en enthousiaste team eventprofessionals

Op zoek naar een veelzijdige evenementenlocatie in Utrecht voor een zakelijk evenement? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vind je in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op vijf minuten loopafstand van NS Station Zuilen.

Van congressen, beurzen, diners en personeelsfeesten tot complete theatershows en dansfeesten. Central Studios biedt meerdere zalen met veel mogelijkheden om spraakmakende evenementen waar te kunnen maken. Kleine of grote gezelschappen? Er staat een enthousiast, multidisciplinair en ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie voor je klaar om jullie ideeën waar te kunnen maken! De doelgroep en de doelstellingen voor het evenement zijn onze uitgangspunten. Met ons enthousiasme, professionaliteit en persoonlijke aandacht garanderen wij een succesvol evenement.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar tijdens kantooruren en zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 244 70 40. Je kan ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

DutchEnglish