Evenementenlocatie Utrecht

Jouw productpresentatie in Central Studios Utrecht?

koppelbare zalen | 2.200 m² vloeroppervlak | vrij parkeren

Productpresentaties

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een productpresentatie? Kom dan eens langs voor een kennismaking met evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Onze locatie vind je in het hart van Nederland, niet ver van de A2 en op vijf minuten loopafstand van NS Station Zuilen. Daarnaast bieden wij vrije parkeergelegenheid voor grote aantallen auto’s in combinatie met een op maat gemaakt mobiliteitsplan.

Central Studios Utrecht beschikt over meerdere zalen met vele mogelijkheden. Wil je een gave presentatie voor een klein gezelschap? Of introduceer je een nieuw model auto? Spectaculaire visuele productpresentaties? Alles is mogelijk bij evenementenlocatie Central Studios Utrecht! Studio 1 (black box ruim 1.000 m²), Studio 2 (met theaterwand) en Studio 3 (geschikt voor kleinere gezelschappen) zijn hiervoor multifunctioneel te gebruiken. Er staat een multidisciplinair en ervaren team met een grote passie in evenementenorganisatie klaar om jouw ideeën te verwezenlijken. Jullie doelgroep en de doelstellingen voor het evenement zijn daarbij onze uitgangspunten. Met ons enthousiasme, professionaliteit en persoonlijke aandacht maken wij er samen een onvergetelijk evenement van!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie?
Ons team staat voor je klaar tijdens kantooruren en zijn te bereiken op telefoonnummer 030 – 244 70 40. Je kan ook mailen naar info@centralstudios.nl of gebruik maken van ons contactformulier.

DutchEnglish