Vanaf 1 september de semi permanente Hybride Interactieve Event Studio 

Semi permanente interactieve hybride event studio

Central Studios presenteert in samenwerking met For Live de eerste echte semi permanente interactieve hybride event studio van Nederland waar live communicatie events mogelijk zijn met een groot aantal deelnemers.

Interactieve hybride set-up

De basis is een live-communicatie event waarbij gepresenteerd wordt in een normale live setting. De gasten, 0 tot 150, kunnen conform de richtlijnen van het RIVM in de studio aanwezig zijn, daarbij kunnen er 0 tot 1000 gasten online live aanwezig zijn waarbij er 225 gasten via grote schermen zichtbaar zijn voor de presentator. De gasten thuis of op kantoor zien een dynamisch geschakeld beeld vanuit de studio en kunnen net als de fysiek aanwezige gasten interactief deelnemen.

Break-outs

De Hybride set-up biedt ook mogelijkheden voor break-out sessies. De fysieke bezoekers kunnen in een break-out sessie op locatie, maar ook de gasten thuis of op kantoor kunnen met 1 druk op de knop in break-out sessie geplaatst worden. De scherm lay-out past zich dan voor de kijker automatisch aan.

Stemfunctie

De speciaal ontwikkelde software tool beschikt over een stem functie. De gasten thuis krijgen op hun scherm de mogelijkheid om een keuze aan te klikken. Vanzelfsprekend kan deze functie gebruikt worden om te stemmen maar hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met alle gasten een quiz te spelen.

Veilig en eenvoudig gebruik

For Live Audiovisueel ontwikkelde speciaal voor deze set-up een eigen dashboard waarmee de sessies eenvoudig te beheren zijn. Gebruikers ontvangen een uniek link en loggen via hun browser in op een beveiligde omgeving, extra software installeren is niet nodig.

Beschikbaarheid

De Hybride Interactieve Studio is te reserveren van 1 september 2020 tot en met medio maart 2021. Vraag hieronder direct een offerte aan of neem gerust contact op met Central Studios of For Live via onderstaande contactgegevens.

Central Studios info@centralstudios.nl | 030 244 70 40

For Live ruud@forlive.eu | 033 432 1808

Vraag direct een offerte aan!

Laat ons weten wat je wensen zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
DutchEnglish