Opnames Surprise Surprise in Central Studios Utrecht

augustus 12, 2014

Presentatrice Do bezorgt vele Nederlanders in het programma Surprise Surprise de verrassing van hun leven. Het feel good programma voor het hele gezin, waarin Nederlanders op een hartverwarmende manier verrast worden, wordt de komende tijd opgenomen in Central Studios Utrecht en is dit najaar te zien bij SBS6. Do wordt bijgestaan door de grondlegger van de Surprise Show Henny Huisman en Shownieuws presentatrice Airen Mylene.

“De opnames in Central Studios Utrecht is voor ons wel een bijzonderheid”. “Anders dan de naam van ons bedrijf namelijk doet vermoeden, zijn wij al vele jaren een evenementenlocatie. Wij faciliteren en organiseren per jaar een groot aantal zakelijke- en publieksevenementen”, zegt Jack de Zeeuw, commercieel directeur Central Studios Utrecht. “De producent van Surprise Surprise klopte echter op basis van onze activiteiten in het verleden (in Central Studios werden o.a. de soap Goudkust, de serie Sam Sam en Veronica’s Muziekveiling opgenomen, red.) bij ons aan en wij zijn enthousiast de uitdaging aangegaan”, aldus Jack de Zeeuw.

Surprise Surprise

Surprise Surprise is een eigentijdse versie van de Surprise Show. In Engeland is het format twee jaar geleden succesvol nieuw leven ingeblazen. Het programma staat in de top 3 van best bekeken entertainment-programma’s van Engeland. De verhalen in Surprise Surprise hebben één ding gemeen: de hoofdpersonen hebben iets bijzonders gedaan waardoor ze een verrassing echt verdienen. En die verrassingen leveren emotionele, maar ook hele komische situaties op.

Surprise Surprise is vanaf 30 augustus op zaterdagavond om 21:30 uur te zien bij SBS6.

DutchEnglish