Wij geven u graag enkele voorbeelden van onze gave concepten!

Festival Party

Motorrijders voeren onmogelijke stunts uit, straatartiesten laten uw gasten lachen, dj’s zorgen dat niemand wil blijven zitten. Op een Festival Party verrast u uw gasten met de meest waanzinnige acts en shows. Breng hen in een zomerse feestwereld waarin tijd niet lijkt te bestaan.

Net als De Parade

Een Festival Party is de evenknie van de populaire buitenfestivals. Een gemoedelijke sfeer, een glas prosecco erbij, en eindeloos veel kraampjes, artiesten en lekkernijen. Gigantische 3D-tekeningen, icecarving en animatieacts zorgen ervoor dat uw gasten deze avond niet snel zullen vergeten.

Details
Boekingen mogelijk van 500 tot 3.000 personen
Dresscode: vrijetijdskleding
We maken dit event voor u op maat.

Ice Event

Onnavolgbare schaatsers draaien pirouettes op het ijs. Uit grote brokken glanzend ijs creƫren icecarvers prachtig sculpturen. En de cocktails worden natuurlijk ijskoud geserveerd. Welkom op een Ice Event!

Magische wereld

Op een Ice Event brengt u uw gasten in een magische wereld. Alles glimt als diamant; artiesten en bands geven de extra fonkeling. Natuurlijk kunnen uw gasten ook zelf aan de slag met het bevroren water. Een indoor ijsbaan, workshops en schaatsdemonstraties maken ze meesters van het ijs.

Details
Boekingen mogelijk van 120 tot 3.000 personen
Dresscode: tenue de Ville/gala
We maken dit event voor u op maat.

The Award Show

De ingrediƫnten: een moviekit, een camera en uw medewerkers, de sterren van de avond. Het format: een superrealistische commercial! Tijdens The Award Show mogen de deelnemers alles uit de kast halen om uw bedrijfsfilosofie zo goed mogelijk neer te zetten. Wie kunnen uw kernwaarden beter verwoorden dan de medewerkers van uw bedrijf?

And the winner is…

In kleinere groepjes gaan de deelnemers aan de slag om in 1 minuut uw kernwaarden in beeld te brengen. Het resultaat gaat niet onopgemerkt voorbij: de beste acteur, de beste commercial en zelfs de slechtste stunt krijgt een onderscheiding. Na de prijsuitreiking gaat het feest natuurlijk nog lang door…

Details
Boekingen mogelijk van 80 tot 250 personen
Dresscode: tenue de Ville/gala
We maken dit event voor u op maat.

Neem contact met ons op!

DutchEnglish